hit counter for tumblr

BC DE PLOEG 

NIEUWS 2020/21

Maandag 19 oktober 2020

Na de beslissing van de federale regering om alle horecabedrijven voor vier weken te sluiten, heeft de KBBB besloten om alle competities voorlopig stil te leggen. Hopelijk kunnen we daarna alles hervatten, zodat het hele seizoen niet moet geannuleerd worden.

Maandag 12 oktober 2020

Een drukke week kondigt zich aan: vandaag speelt Transport Van Aperen (De Ploeg 2) thuis, Team Verhoeven (De Ploeg1) op verplaatsing en daarbij twee thuismachten BWM. Morgen dinsdag nog  twee thuismatchen (1 BWM, 1 NIDM), woensdag en vrijdag nog een thuismatch en vrijdag ook nog een uitwedstrijd. Onze thuiswedstrijden starten om 18.00u de uitwedstrijden volgens afspraak met de tegenstrevers

Maandag 5 oktober 2020

Een ‘volle’ biljartweek kondigt zich aan. Vandaag speelt Team Verhoeven op verplaatsiong bij Zanzibar en Team Van Aperen thuis tegen Biljartvrienden. Verder staan er de hele week matchen NIDM en BWM gepland. 

Maandag 28 september 2020

Opnieuw een ‘lichte week’, met slechts acht ontmoetingen, waarvan er vier thuis gespeeld worden.

Maandag 21 september 2020

Er staan slechts zes ontmoetingen geprogrammeerd, waarvan er vier thuis gespeeld worden. De NIDM ligt deze week stil.

Maandag 14 september 2020

Deze week staan er vijf thuismatchen geprogrammeerd. Team Verhoeven speelt jammer genoeg niet omdat Biljart-Express de hele maand september niet biljart. Voor de rest hopen we dat alle matchen doorgaan en wensen we alle spelers veel succes!   

Maandag 7 september 2020

Het seizoen komt met horten en stoten op gang. De reden is niet ver te zoeken: Covid19 zorgt voor ellende, ook op de biljarttafel. Tot er een vaccin is zullen we er denkelijk mee moeten leven. Er is geen alternatief. Zowel Team Verhoeven (De Ploeg 1) als Transport Van Aperen (De Ploeg 2) zagen hun wedstrijd uitgesteld.
Deze week zijn er weinig matchen geprogrammeerd, de meesten daarvan worden dan nog  op verplaatsing gespeeld.