hit counter for tumblr

 

NIEUWS 2017/18  

8 Oktober 2017
Deze week ook weer een volledig NIDM en BWM-programma. De Ploeg 2 speelt maandagavond tegen Billiard Promotion Team en De Ploeg 1 gaat op verplaatsing naar De Leug. Verder alle dagen matchen, hetzij BWM, hetzij NIDM. Aan allen veel succes!

1 Oktober 2017
Ook de NIDM-competitie pakt de draad weer op. De Ploeg 1 speelt maandagavond thuis tegen Dison, terwijl De Ploeg 3 voor de verre verplaatsing naar Brugge staat. Verder staan er alle dagen NIDM en BWM-matchen gepland, uitgezonderd vrijdag.

25 september 2017

Deze week geen NIDM maar wel twaalf BWM-wedstrijden, waarvan zes ontmoetingen in ons lokaal.

18 SEPTEMBER 2017

Het seizoen draait al op volle toeren en deze week zijn er zestien wedstrijden voorzien. Negen daarvan worden in ons lokaal gespeeld. Het zal dus weer erg druk worden.
Aandacht vanavond voor De Ploeg 1 (NIDM). Jack en Thérèse zullen erop gebrand zijn om hun  nederlaag tegen De Deken te wreken. 

 

11 SEPTEMBER 2017

De eerste twee weken van het nieuwe seizoen liggen al achter ons. De derde week, van maandag 11 t/m zaterdag 16 september, kondigt zich erg druk aan.
Niet minder dan 18 ontmoetingen (6 NIDM, 9 BWM en 3 ADL) staan er geprogrammeerd. Daarvan worden er 9 in ons lokaal gespeeld. Alle matchen staan vermeld op deze site in de rubriek BC De Ploeg/dagklapper.