hit counter for tumblr

BC DE PLOEG 

NIEUWS 2019/20

ZONDAG 1 DECEMBER 2019

Nu het WK achter de rug is en Torbjörn Blomdahl voor de zevende keer wereldkampioen werd (met één speler van De Ploeg: Dustin Jäschke, die goed presteerde in Randers) wordt er weer volop geknikkerd in de NIDM. De Ploeg 2 ontvangt maandag TBA Biljartpalace, De Ploeg 1 gaat op verplaatsing naar De Witte Molen, De Ploeg 3 op woensdag naar Lugo, De Ploeg 4 nu zondag naar Op de Meir en de De Ploeg 5 speelt tegen De Goeie Queue. Ook de BWM-competitie draait op volle toeren verder.

ZONDAG 24 NOVEMBER 2019

Opnieuw een ‘volle week’ competitie: BWM en NIDM. Dustin Jäschke speelt in Denemarken het WK driebanden en verdedigt er de Duitse kleuren. Toch supporteren we in De Ploeg ook voor hem!

ZONDAG 17 NOVEMBER 2019

De drukte komt er weer aan. Maandag speelt de eerste ploeg tegen Biljart Express, een belangrijke ontmoeting. Verder alle dagen NIDM en BWM, dinsdag speelt De Ploeg 3 thuis, De Ploeg 2 gaat op verplaatsing naar De Gouden Sleutel enz. Veel succes aan al onze ‘ploegers’!

ZONDAG 10 NOVEMBER 2019

De NIDM herneemt nog niet (wereldbekerwedstrijd in Z-Korea), waardoor er slechts zeven BWM-wedstrijden geprogrammeerd staan. Zoals de voorbije week, worden er daarvan vier thuis gespeeld.

ZONDAG 3 NOVEMBER 2019

In deze krokusweek geen NIDM, maar wel tien BWM-ontmoetingen waarvan er vier thuis gespeeld worden.

ZONDAG 27 OKTOBER 2019
Na twee weken wordt er deze week weer volop gespeeld in de NIDM, te beginnen met De Ploeg 2 dat maandag Sint-Niklase ontvangt in ons lokaal. De Ploeg 1 speelt dinsdag een lastige uitwedstrijd
ZONDAG 20 OKTOBER 2019
Wellicht omdat alle ogen gericht zijn op de World Cup in het Nederlandse Veghel,
opnieuw geen NIDM. Wel worden er acht matchen BWM gespeeld. Vijf daarvan staan er in De Ploeg geprogrammeerd.

 

ZONDAG 13 OKTOBER 2019

Er volgt een ‘slappe’ week: slechts 7 BWM-matchen staan er op het programma en daarvan worden er vijf in De Ploeg gespeeld. De NIDM komt helemaal niet in actie en heeft dus een vrije week.

ZONDAG 6 OKTOBER 2019

De komende week is weer erg druk. Maandag speelt De Ploeg 2 thuis, De Ploeg 1 gaat op verplaatsing naar Masters, De Ploeg 3 moet naar Biljart-World, De Ploeg 4 speelt woensdag thuis en de Ploeg 5 vrijdag. Daarbij een groot aantal BWM-matchen. Het is dus biljarten, biljarten, biljarten…

ZONDAG 29 SEPTEMBER 2019

Zeven BWM- en drie NIDM-matchen op het programma, maar geen eerste afdeling.
Ondertussen wordt vanaf maandag het WK dames gespeeld in Valencia.
Thérèse verdedigt er haar wereldtitel in een veld van 24 speelsters waarin ook Daniëlle op zoek gaat naar succes. Alles te volgen op Kozoom en in De Ploeg.

ZONDAG 22 SEPTEMBER 2019

Een bomvolle week kondigt zich aan. De Ploeg 1 trekt naar Kortrijk, De Ploeg 2 speelt thuis tegen De Leug (maandag), De PLoeg 3 thuis tegen Coloma (dinsdag), De Ploeg 4 thuis tegen De Witte Molen (woensdag) en De Ploeg 5 tegen Herentals (vrijdag). Verder draait ook de BWM op volle toeren. Aan allen veel succes!

Wereldkampioenschap dames

Volgende week start het WK dames in Valencia met twee speelsters van BC De Ploeg!
Thérèse Klompenhouwer zal er haar titel verdedigen en Daniëlle gaat als enige speelster ons land vertegenwoordigen.  We wensen ze veel succes en houden u op de hoogte!

ZONDAG 15 SEPTEMBER 2019

De Ploeg 1 speelt nu maandag een thuismatch tegen Mr.100, de familie Ceulemans. Thérèse is er niet bij (Survival tornooi in Seoul) en Christ De Leersnijder valt in. Jef en Jack spelen zoals normaal op 1 en 2, Eddy op 3 en Christ op 4. Het is deze week erg druk met de NIDM want ook De Ploeg 3-4-5 spelen thuis op resp. dinsdag, woensdag en vrijdag. De Ploeg 2 van zijn kant trekt op vrijdag naar Lier. Verder zijn er alle dagen BWM-matchen geprogrammeerd.

ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019

De eerste slagen zijn gewisseld, maar volgende week staan er slechts vier BWM-partijen op het programma: vier BWM-matchen waarvan er drie thuis gespeeld worden (vrijdag 2 en zondag 1).
Vanaf maandag 9 september volgt er dan een drukke week, met op maandag de eerste thuismatch van ons tweede NIDM-team (tegen Kortrijk).
Een volgend nieuwsbericht geven we daarom op 15 september.