hit counter for tumblr

BC DE PLOEG 

NIEUWS 2018/19

ZONDAG 9 JUNI 2019
Het seizoen zit er op, en wij nodigen iedereen uit voor de algemene ledenvergadering, nu dinsdag 11 juni om 19u30.

ZONDAG 26 MEI 2019
We naderen het einde van het seizoen, er blijven tot 6 juni nog 6 matchen (BWM) te spelen, waarvan 2 thuis.
Op dinsdag 11 juni volgt dan de jaarlijkse ledenvergadering waarin we zullen vooruitblikken op het komende seizoen.

ZONDAG 19 MEI 2019

Er blijven nog twaalf matchen BWM te spelen tot einde seizoen, op 6 juni a.s. Daarvan worden er vijf in De Ploeg gespeeld.

ZONDAG 5 MEI 2019
De volgende twee weken staan er veertien BWM-matchen geprogrammeerd. Nadien staan er dan nog 12 ontmoetingen op de kalender. Op 19 mei komen we met meer nieuws.

ZONDAG 21 APRIL 2019

De NIDM-competitie is voorbij en ons eerste team heeft zich gehandhaafd in eerste klasse waardoor onze club volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau zal spelen!
Nieuws is dat Danny Geysen onze club verlaat en dat Jef Philipoom zijn plaats zal innemen. Het hoeft geen betoog dat ons eerste team daardoor versterkt wordt.
De komende week blijven er enkel vier BWM-matchen geprogrammeerd waarvan drie thuis (maandag, dinsdag, woensdag).

ZONDAG 14 APRIL 2019

De laatste volledige competitieweek-NIDM en BWM-begint maandag met De Ploeg 2 tegen Op de Meir 2 (NIDM) en BWM 3band klein De Ploeg 2 en 4. De Ploeg 6 (NIDM) gaat op verplaatsing naar Biljart Express.
Dinsdag sluit De Ploeg 1 haar seizoen af op verplaatsing tegen Biljartpalace (NIDM). Voorts de hele week BWM-matchen, met vrijdag de NIDM-afsluiter voor De Ploeg 5 tegen Woondecor.

ZONDAG 31 MAART 2019

Deze week staan er slechts drie officiële ontmoetingen BWM op het programma. De week daarop worden er amper twee wedstrijden gespeeld en het is wachten op de week van 14 tot 21 april vooraleer er nog eens een volledig speelprogramma wordt afgewerkt. Het volgende nieuwsbericht volgt dus op zondag 14 april.

ZONDAG 24 MAART 2019

De Ploeg 1 heeft nood aan nog enkele puntjes om het behoud te verzekeren. Een  nieuwe belangrijke match dient zich aan, nu maandag, thuis tegen Op de Meir met Eddy Leppens als kopman.
De Ploeg 2 trekt vrijdag naar Herstal en alle andere NIDM-teams komen ook in actie. Verder staan er nog een zestal BWM-ontmoetingen gepland.

ZONDAG 17 MAART 2019

De strijd om het behoud in eerste afdeling gaat onverminderd verder. De Ploeg 1 speelt dinsdag in Biljartpalace Turnhout. De Ploeg 2 ontvangt maandag Op de Meir 2 en voorts komen alle NIDM-teams aan bod, zoals ook de BWM-competitie verder afgewerkt wordt.  

ZONDAG 10 MAART 2019

De Ploeg 1 ontvangt de leiders uit Turnhout, Biljart-Express. Eén puntje zou fantastisch zijn!
De Ploeg 2 gaat de verre verplaatsing naar Oostende aan en voor het overige wordt er weer alle dagen druk competitie gespeeld.

ZONDAG 3 MAART 2019

Vandaag speelt De Ploeg 1 een belangrijke thuismatch tegen De Witte Molen. Als er gewonnen wordt, is het behoud in eerste praktisch verzekerd.
Voor het overige wordt er weer alle dagen druk gebiljart, zowel in de NIDM als de BWM.

ZONDAG 24 FEBRUARI 2019

Opnieuw NIDM: maandag gaat De Ploeg 1 op bezoek bij Mr.100 en thuis ontvangt De Ploeg 2 Quality. Verder een volle speelrooster, met NIDM én BWM-matchen.

ZONDAG 17 FEBRUARI 2019
Deze week geen NIDM-competitie maar wel 12 BWM-partijen op het programma. Daarvan worden er zeven in De Ploeg gespeeld. Veel succes aan al onze spelers!

ZONDAG 10 FEBRUARI 2019

Zowel de BWM- als de NIDM-competitie gaat zijn gang. D e Ploeg 1 heeft al gespeeld (en verloren) tegen De Goeie Queue en De Ploeg 2 moet op verplaatsing naar het verre Brugge.

ZONDAG 3 FEBRUARI 2019

Een ‘gewone’ week kondigt zich met een aantal BWM-matchen en vooral een volledig NIDM-programma. De Ploeg 2 ontvangt Woondecor en de eerste ploeg gaat op verplaatsing bij De Leug, waar toch weer op zijn minst een puntje moet gewonnen worden!

ZONDAG 27 JANUARI 2019
Bijzonder druk gaat het deze week worden. De Ploeg 1 moet maandag haar ‘operatie redding’ verderzetten in de thuismatch tegen Kortrijk. Gemakkelijk zal het niet gaan, maar een puntje moet er minstens inzitten. De Ploeg 2 speelt op verplaatsing tegen Mr.100, De Ploeg 3 thuis tegen Maaslandse. De Ploeg 4 naar De Goeie Queue, De Ploeg 5 naar Noorderkempen en De Ploeg 6 thuis tegen Biljartvrienden. Verder staat er ook een drukke BWM-kalenderweek op het programma.

ZONDAG 20 JANUARI 2019
Een volle biljartweek staat ons te wachten. De Ploeg 2 ontvangt De Goeie Queue 2, terwijl De Ploeg 1 voor een moeilijke uitwedstrijd naar Deurne staat. Voor de rest, alle dagen BWM- en NIDM-matchen.

ZONDAG 12 JANUARI 2019
De competitie herneemt volop met op maandag een belangrijke thuismatch voor De Ploeg 1 tegen Zanzibar. De tweede seizoenshelft is meteen ingezet en elk puntje is belangrijk. Voorts is het deze week een beladen kalender. Aan allen, veel succes!

ZONDAG 23 DECEMBER 2018
Alle matchen ‘2018’ zijn gespeeld en er wordt slechts hernomen op 4 januari 2019. Aan alle spelers een voorspoedig jaareinde en tot in 2019!

ZONDAG 16 DECEMBER 2018

Laatste volledige week kondigt zich aan. De laatste matchen 2018 worden op vrijdag 21/12 gespeeld en dan gaan we de winterstop in tot 4 januari 2019. Aan iedereen nog veel succes in de laatste matchen van dit jaar en een prettige jaarwisseling!

ZONDAG 9 DECEMBER 2018

Tot nieuwjaar, nog twee weken volle bak NIDM- en BWM-competitie. De tweede ploeg speelt thuis tegen Herstal, het eerste team op verplaatsing naar Op de Meir en voor het overige komen praktisch alle teams in actie

ZONDAG 2 DECEMBER 2018
Er worden deze week slechts zeven BWM-matchen gespeeld want er is geen NIDM-competitie omwille van de World Cup in Hurghada (Egypte).

ZONDAG 25 NOVEMBER 2018
Geen opzienbarend nieuws te vermelden, de BWM en NIDM-competities gaan gewoon hun gang. Maandag speelt De Ploeg 1 thuis tegen Herentals en wij verwachten toch minstens een gelijkspel.
Dinsdag spelen de andere 4 NIDM-teams. Enkel De Ploeg 3 speelt thuis (tegen Mr.100).

ZONDAG 18 NOVEMBER 2018
Terug NIDM-competitie met maandag De Ploeg 2, thuis tegen Oostende. Verder alle dagen volop matchen in de NIDM en de BWM!

ZONDAG 11 NOVEMBER 2018

De NIDM ligt nog stil, maar de BWM-competitie vervolgt met 7 matchen, waarvan 3 thuis.

ZONDAG 4 NOVEMBER 2018

Opnieuw geen NIDM deze week maar zeven matchen BWM, waarvan er vier thuis geprogrammeerd staan.

ZONDAG 28 OKTOBER 2018
Na de WB-manche in het Franse La Baule, herneemt de NIDM-competitie. De Ploeg 2 speelt maandag thuis tegen Masters 1 en De Ploeg 1 gaat dinsdag op verplaatsing naar De Witte Molen. Ook de teams 4, 5 en 6 spelen thuis op respect. dinsdag, vrijdag en donderdag terwijl De Ploeg 3 op woensdag op verplaatsing gaat naar De Deken. Ook de BWM-competitie draait uiteraard op volle toeren. 

ZONDAG 21 OKTOBER 2018

Geen NIDM de komende week, maar wel negen BWM matchen, waarvan zeven thuis plus twee ADL-partijen op dinsdag.

ZONDAG 14 OKTOBER 2019

Alle competities zijn volop bezig en er deze volgende week 12 matchen gespeeld, waarvan slechts 4 thuiswedstrijden. Maandag ontvangt De Ploeg 1 de familie Ceulemans (Mr.100). 

ZONDAG 7 OKTOBER 2019

De komende week is erg druk. De NIDM neemt de draad weer op en er staan niet minder dan 15 competitiewedstrijden (NIDM-BWM) op de rol, waarvan er negen thuis gespeeld worden. De topper is de thuiswedstrijd van De Ploeg 1 tegen De Goeie Queue, uitzonderlijk op dinsdag omdat de wedstrijd aanvankelijk voorzien was op verplaatsing.

ZONDAG 30 SEPTEMBER 2018

Volgende week wordt er voor het WK gespeeld en bijgevolg last de NIDM aan adempauze in. Daarom slechts zeven BWM-matchen, waarvan amper twee thuis. Duidelijk een week waarin ruimte gelaten is om de batterijen weer op te laden.

ZONDAG 23 SEPTEMBER 2018

Maandag ontvangt de eerste ploeg, mét wereldkampioene Thérèse Klompenhouwer, De Leug 1. Een uitgelezen kans om de titel te vieren met een eerste zege?
Verder, tot en met vrijdag, een volledig NIDM- en BWM-programma.

ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018

De Ploeg 1 speelt maandag een belangrijke uitwedstrijd bij Kortrijk (ma 1/10 ) en is nog op zoek naar het eerste puntje. De Ploeg 2 ontvangt, ook maandag, Mister 100 en verder zijn er alle dagen thuis- en uitwedstrijden. Het seizoen draait al op volle toeren!

 

ZONDAG 9 SEPTEMBER 2018

Het begin is gemaakt en het seizoen draait reeds op volle toeren. De Ploeg 1 ontvangt maandag de kampioenenploeg van Deurne. Eén puntje halen zou een groot succes zijn, vooral na de nederlaag bij Zanzibar.