hit counter for tumblr

2022/2023

NIEUWS

Zondag 5 februari 2023

Volgende week staan er thuis 3 NID en 5 BWM-matchen op de kalender, naast 2 NID en 4 BWM-partijen op verplaatsing.

Zondag 29 januari 2023

Deze week is het weer erg druk: 4 NID-matchen (2 thuis) en zes BWM-wedstrijden (3 thuis) staan er geprogrammeerd.

Zondag 22 januari 2023

Volgende week krijgen we opnieuw de NIDM-ploegen aan tafel. Er staan naast 9 BWM-matchen 6 ontmoetingen ‘NIDM’ geprogrammeerd. De Ploeg 1 staat voor een verplaatsing naar TBA en moet haar leidersplaats verdedigen. De Ploeg 2 speelt huis tegen Vilvoorde, De Ploeg 3 tegen Billiard Promotion Team, De Ploeg 4 reist naar Biljartvrienden, De Ploeg 5, ook leider, speelt zelfs tweemaal op verplaatsing (Billiard Promotion Team en BC. Garnier).    

Zondag 15 januari 2023

Het werd dus één titel (Daniëlle Le Bruyn, zie ‘speler van de week’) en een tweede plaats (Tim Van Hoeck). Een knap resultaat!

Volgende week blijft het programma beperk tot acht BWM-matchen. De NIDM herneemt slechts in week van 22 tot 29 januari.

Zondag 8 januari 2023

Dit weekend beginnen de Belgische kampioenschappen in Blankenberge met voor onze club als deelnemers: Daniëlle Le Bruyn (dames), Tim Van Hoeck en Luca Philipoom (jeugd). Eén of twee titels?
Voorts staan er negen BWM-matchen gepland waarvan er vijf in ons lokaal gespeeld worden. 

Zondag 25 december 2022

Het eerste gedeelte van de competitie is achter de rug. De terugronde vangt aan op 2 januari 2023, zodat er deze week tussen kerst en nieuwjaar geen clubcompetitie gepland is.
 

Aan al onze biljarters: een gezellig kerstmis en een gezond, sprankelend 2023! 

Zondag 18 december 2022

Laatste competitieweek 2022: vijf NIDM matchen (2 thuis) en acht BWM ontmoetingen(5 thuis) staan er gepland. Een drukke week, en dan liggen we even stil tot na nieuwjaar. 

Zondag 11 december 2022

Volgende komt de NIDM terug in actie (vorige week werd een wereldbeker gespeeld in Egypte, zonder Belgisch succes). Er staan 5 NIDM- en 10 BWM-matchen gepland. Het is de voorlaatste competitieweek voor nieuwjaar.

Zondag 4 december 2022

Geen NIDM, maar wel 14 BWM-ontmoetingen, naast een aantal indivudele ziftingsmatchen: dat is het programma van de week.

Zondag 20 november 2022

Geen NIDM deze week en slechts zes BWM-ontmoetingen. Het is dus een overgangsweek in afwachting van de volgende drukte.

Zondag 13 november 2022

Volop NIDM en (iets minder) BWM deze week, met als orgelpunt op zaterdag en zondag de nationale voorronden drieband voor dames (met Daniëlle Le Bruyn).En op zaterdag 19 november vanaf 10.00 u ’s morgens spelen de junioren hun nationale voorronden drieband ( met Tim Van Hoeck , Kevin Van Hees , Luca Philipoom en Toon Bollansee van onze club )

Zondag 6 november 2022

Er volgt een erg drukke week: 5 NIDM-wedstrijden (3 thuis) en 12 BWM-matchen (4 thuis).

Zondag 30 oktober 2022

Volgende week wordt het accent verlegd naar de NIDM-competitie (6 matchen). Voor de BWM
worden er 4 wedstrijden gespeeld.

Zondag 23 oktober 2022

De NIDM ligt weer een weekje stil en zodanig gaat alle aandacht naar de BWM, waarvoor negen matchen op het programma staan.
Ondertussen is Danielle Le Bruyn verkozen in het Gewestelijk Bestuur waarvan zij de jeugdverantwoordelijke wordt. Proficiat en aan de slag!

Zondag 16 oktober 2022

De Ploeg 1 is vrij, De Ploeg 2 trekt naar Sint-Niklase, De Ploeg 3 speelt woensdag thuis, De Ploeg 4 ook thuis maar op vrijdagen De Ploeg 5 trekt naar Op de Meir, ook op vrijdag.

In de BWM worden er vijf wedstrijden gespeeld.

Zondag 9 oktober 2022

De komende week zijn er tal van wedstrijden NIDM en BWM geprogrammeerd, teveel op allemaal op te noemen. Aan al onze spelers veel succes!

Zondag 2 oktober 2022

De NIDM herneemt met De Ploeg 1 tegen Meerlese op maandag, De Ploeg 5 tegen Op de Meir op woensdag, De Ploeg 3 naar Den Eik op dinsdag, terwijl voor de BWM geen enkele thuiswedstrijd staat geprogrammeerd.

Zondag 25 september 2022

Volgende week neemt de NIDM even pauze (De Ploeg 2 speelt zaterdag wel bij TBA) maar de BWM gaat onverdroten voort. Vier thuiswedstrijden en een aantal verplaatsingsmatchen staan er op het programma.

Zondag 18 september 2022

De Ploeg 1 verdedigt de leiderspositie in een thuismatch op maandag (tegen De Deken), De Ploeg 2 speelt woensdag thuis, De Ploeg 3 gaat woensdag naar TBA, De Ploeg 4 vrijdag naar Biljartexpress en De Ploeg 5 speelt woensdag thuis tegen Garnier. Dat voor wat betreft de NIDM.
In de BWM is het iets kalmer met slechts drie thuismatchen: Drieband MB: De Ploeg 2 woensdag thuis tegen Biljartexpress, Bandstoten KB: De Ploeg 2 thuis tegen Real, De Ploeg 3 thuis tegen De Middel, allebei thuis.

Zondag 11 september 2022

Maandag eerste optreden van onze eerste ploeg, die vorige week met 8-0 wist te winnen bij Op de Meir. Morgen spelen zij tegen Biljartpalace 2. Woensdag speelt De Ploeg 5 thuis tegen Billiard Promotion Team 3. Bij de BWM vier thuiswedstrijden.

Zondag 4 september 2022

Er zijn al een aantal BWM-matchen gespeeld, ook één NIDM-partij en 38 spelers kwamen al aan bod.

De komende week komen ook onze andere NIDM-spelers in actie:
Dinsdag speelt De Ploeg 2, woensdag De Ploeg 3 (allebei thuis) en donderdag gaat De Ploeg 1 op verplaatsing naar Op de Meir. Daarnaast zijn er diverse matchen BWM gepland. Het seizoen is dus goed en wel bezig!