hit counter for tumblr

2021/2022

Maandag 6 juni 2022

Voilà, alle matchen zijn gespeeld. Het seizoen 2021/22 is voorbij, leve 2022/23!

Maandag 29 mei 2022

Nog slechts drie matchen staan er geprogrammeerd. Op vrijdag 3 juni eindigt de competitie met de ontmoeting vrijspel tussen De Ploeg 2 en De Leug 2.

Maandag 22 mei 2022

We naderen met rasse schreden het einde van het seizoen. Toch staan er volgende week nog zeven BWM-matchen geprogrammeerd.

Maandag 16 mei 2022

Het seizoen snelt naar zijn einde. Op drie juni is het gedaan, nog twee weken dus… Er staan niet minder dan elf BWM-matchen op het programma en de strijd in de TVA-competitie nadert zijn ontknoping.

Maandag 9 mei 2022

Deze week staat natuurlijk in het teken van het Europees Kampioenschap 3B voor vrouwen.

Ons biljartcentrum is gesloten tot vrijdagmorgen. Om 11u worden de eerste matchen gespeeld, nadien volgt de officiële opening met de presentatie van de spelers. Het kampioenschap gaat verder op zaterdag en de finales worden zondag gespeeld. Thérèse Klompenhouwer verdedigt haar titel en er komen drie Belgen in actie:  Daniëlle Le Bruyn, Jaimie Buellens en Marie-Rose Rouffa. 

Maandag 2 mei 2022
Opnieuw een vol programma, BWM en NIDM-matchen bij de vleet. De NIDM-competitie gaat trouwens de laatste week in en is voor onze club van groot belang. De Ploeg 1 moet op verplaatsing naar Zanzibar en, om het behoud te verzekeren, moet er eenvoudigweg gewonnen worden.
Aan Dustin, Huub, Eddy en Roger: veel succes!  

Maandag 25 april 2022

De NIDM neemt nog een weekje rust alvorens de laatste speelronde aan te vatten. Deze week staan er wel acht BWM-ontmoetingen gepl,and.

Maandag 18 april 2022

Een week met heel veel BWM- en NIDM-partijen  (19). Aan iedereen, véél succes!

Maandag 11 april 2022

De NIDM komt weer in actie, waardoor we deze week een volle kalender beleven, met heel veel matchen BWM en NIDM.
Op het einde van de week, zaterdag en zondag, worden er in ons lokaal twee Belgische kampioenschappen betwist: voor dames (titelverdedigster Daniëlle) en juniors met 2 van onze leden ( Kevin Van Hees en Tim Van Hoeck). Daar verwachten we dus vele clubleden om onze spelers aan te moedigen.

 

Maandag 4 april 2022
Rustige week in het vooruitzicht. Slechts zes BWM-matchen zijn er geprogrammeerd en de NIDM blijft nog een weekje op non-actief. 

Maandag 28 maart 2022

Wij nodigen u vriendelijk uit in ons lokaal, Biljartcentrum De Ploeg

Op zaterdag 2 april a.s. vanaf 9u30

BELGISCH JEUGDKAMPIOENSCHAP VRIJSPEL 2022

met 15 jeugdspelers, waaronder 5 jonge beloften van onze club, B.C. De Ploeg:

(in alfabetische volgorde)

Toon Bollansee
Vincent Goossens
Luca Philipoom
Lars Verhaegen
Niels Verhaegen

 

Maandag 21 maart 2022

Van de week enkel BWM-matchen, de NIDM neemt een weekje vrijaf. Maar het is wel druk: vijftien BWM-matchen staan er geprogrammeerd!

Maandag 14 maart 2022

Opnieuw een volle kalender, mét NIDM en BWM, te beginnen vandaag met een belangrijke match; De Ploeg 1 (vechtend voor het behoud) thuis tegen Mister 100 (competitieleider) .    

Maandag 7 maart 2022

Na een week rustig aan, vanaf maandag opnieuw vol aan de bak: NIDM én BWM.

Maandag 28 februari 2022

Door de krokusvakantie zijn er deze week geen NIDM-matchen geprogrammeerd.
Er staan enkel zes reguliere BWM-ontmoetingen op de kalender.

Maandag 21 februari 2022
Net voor de krokusvakantie, heel veel matchen deze week, thuis en op verplaatsing.

 

Maandag 14 februari 2022

 

Deze week opnieuw een volle kalender, met hier en daar nog enkele ophaalmatchen tussen en zo komt alles stilaan weer in de juiste plooi.

Maandag 7 februari 2022
Terwijl de gezondheidssituatie meer en meer opklaart, draait de biljartactiveit op volle toeren. Veel matchen en hopelijk meer winnaars dan verliezers!

Maandag 31 januari 2022

De weekkalender zit eivol, met alle dagen matchen BWM en NIDM. Het biljartseizoen is definitief hernomen!

Maandag 24 januari 2022

De NIDM is nog steeds niet of zeer gedeeltelijk hernomen. We weten van hieruit niet hoe of wat er gespeeld wordt. In principe herneemt de NIDM volledig vanaf 28/1.

Maandag 17 januari 2022

De NIDM herneemt deze week, ook de BWM wordt voortgezet. Hopelijk worden alle wedstrijden afgewerkt, al weet men het in deze onzekere tijden nooit op voorhand.

Maandag 27 december 2021
We zijn halfweg het seizoen en de competitie ligt opnieuw stil! Voor het derde opeenvolgende jaar hangen er zware onweerswolken boven het biljartseizoen. De hele maand januari ligt de competitie al zeker stil en het is bang wachten op de verdere evolutie en maar hopen dat het seizoen in februari kan hervat worden. Maar niets is minder zeker…

Maandag 20 december 2021

Nog een laatste week met heel wat activiteit, ook met inhaalmatchen. Zo speelt vandaag maandag De Ploeg 1 een belangrijke thuiswedstrijd tegen Op de Meir.

Maandag 13 december 2021

De laatste “volle week” kondigt zich aan: zowel NIDM als BWM-matchen bij de vleet. Daarmee zit de eerste ronde van de competitie zit er stilaan op, al worden er in  de week voor Kerstmis nog wel een aantal BWM-matchen en achterstallige NIDM-wedstrijden gespeeld.  

Maandag 6 december 2021
Géén NIDM op het programma, maar wel veel BWM-matchen (13). 

Maandag 29 november 2021

Er wacht opnieuw een heel drukke week. Covid probeert wel een beetje onrust te zaaien maar dankzij Ton Soesbergen, weet iedereen dat de thuismatchen in elk geval een uur vroeger beginnen: 18u30. Wat betreft de uitwedstrijden kunt u zich informeren bij het lokaal van de thuisploeg. 

Maandag 22 november 2021

Na een kleine NIDM-stop zit er deze week weer bovenarms op. Vele, vele matchen, tot en met zondag, staan er op de rol. Veel succes aan iedereen!

Maandag 15 november 2021

Opnieuw een week zonder NIDM en slechts zeven BWM-clubontmoetingen. Een kalme competitieweek om de batterijen op te laden voor de drukke eindejaarsweken.   

Maandag 8 november 2021
De competitie wordt vanaf vandaag op volle toeren heropgestart. Aan allen veel succes!

Maandag 1 november 2021
Tijdens de Halloween-week staat de competitie op een laag pitje. Er worden, volgens het programma, slechts drie BWM-ontmoetingen gepland. Benieuwd wie de komende speler van de week zal zijn?!

Maandag 25 oktober 2021
Vandaag staat er 1, dinsdag 3, vrijdag 1 en zondag 2 thuiswedstrijden NIDM en BWM op het programma, naast tal van verplaatsingen. Voor elk wat wils!

Maandag 18 oktober 2021
Het biljartseizoen draait op volle toeren. Laten we hopen dat het, in tegenstelling tot de voorbije twee jaar, zo blijft. Vandaag speelt in de NIDM De Ploeg 1 tegen de leiders uit Turnhout, Biljart-Express ( met Eddy Merckx, Frans van Kuyk, Martin Spoormans). Verder zijn er de hele week NIDM- en BWM-matchen.
   
Maandag 11 oktober 2021
Geen nieuws, goed nieuws, ware het niet dat we weer een heel drukke week tegemoet gaan, met veel BWM- en NIDM-partijen.

Maandag 4 oktober 2021
Er staan van de week niet minder dan 15 NIDM- en BWM-ontmoetingen gepland. Acht daarvan worden in eigen huis afgewerkt. Voor elk wat wils dus!

Maandag 27 september 2021
Deze week staan er opnieuw tal van clubontmoetingen op het programma, maar geen NIDM, enkel BWM. Op uitzondering van vandaag maandag, alle dagen thuismatchen!

Maandag 20 september 2021
Er staan van de week 8 ontmoetingen gepland. Daarvan worden er 5 thuis gespeeld.
Verder is er geen opzienbarend nieuws te melden, dus: biljarten maar!

Maandag 13 september 2021
Het seizoen draait op volle toeren en er volgen deze week nog 11 matchen NIDM en BWM. Aan allen veel succes!

Zondag 5 september 2021
Er zijn, vanaf 23 augustus, al 24 partijen BWM gespeeld. Het seizoen is dus stilaan op toerental gekomen, zeker met het begin van de NIDM vanaf deze week. De thuisontmoeting tussen onze eerste ploeg en BC Den Eik in eerste afdeling is maandag de ‘afstoot’ van het nieuwe NIDM-seizoen. Verder volgen er alle dagen BWM- en NIDM-ontmoetingen waarvan je de kalender terugvindt op onze website www.biljartcentrumdeploeg.be onder de rubriek BC De Ploeg ‘NIDM’, ‘BWM matchtafel’ en ‘BWM kleine tafel’.