hit counter for tumblr

2022/2023

NIEUWS

Zondag 21 mei 2023

Het seizoeneinde nadert! Nog negen wedstrijden, de laatste op 1 juni, resten ons.
Wij komen terug met nieuws begin juni!
Zondag 14 mei 2023
Voorlaatste week van het seizoen en er staan nog negen BWM-matchen geprogrammeerd.
 

Zondag 7 mei 2023

Het seizoen loopt stilaan op zijn laatste benen. De NID is voorbij: De Ploeg 1 promoveert naar eerste, De Ploeg 5 naar derde. Volgende week zijn er nog een aantal BWM-matchen te spelen.
Ondertussen vernemen we dat Jef Nelis, oud-speler, is overleden op de leeftijd van 87. Jef was een stevige speler die het op groot biljart tot de excellentieklasse bracht. We herinneren hem ook als een zeer actief lid, altijd bereid om een handje toe te steken. Adieu, goede vriend!   

Zondag 30 april 2023

Na een kleine adempauze staan we nu voor een heel drukke periode. Voor de eerste mei-week zijn er 15 matchen gepland, negen thuis en zes op verplaatsing.

Zondag 23 april 2023
Daniëlle, Tim en Luca zijn terug in het land na hun deelname aan het EK in Turkije. Daniëlle behaalde er twee bronzen medailles, Tim bereikte in het hoogstaand deelnemersveld de achtste finales en Luca leerde er hoe bijzonder een buitenlands EK wel is.
Voor de komende week zijn er geen NIDM en nauwelijks enkele BWM-matchen gepland.

Zondag 16 april 2023
Zoals u wellicht weet werd het kampioenschap van Europa gespeeld in Turkije en de competities zijn nog niet gedaan op het ogenblik dat ik dit schrijf. We weten wel dat Tim Van Hoeck het heel goed deed bij de juniores en dat Daniëlle bij de vrouwen, waar de welbekende Therese outstandig was, het podium haalde hetgeen een heel mooi resultaat is. Ook Luca Philipoom was in Turklije actief, voor hem was het een leerschool. Volgende week meer daarover.
De komende week, vanaf maandag, hernemen alle competities (NIDM en BWM) bij ons.

Zondag 9 april 2023

Volgende week geen NID (Europees kampioenschap) maar wel BWM: 7 thuismatchen en drie op verplaatsing. Ondertussen speelt Daniëlle het EK op hoog niveau in Turkije, En bij de Junioren komen Luca Philipoom , Tim Van Hoeck en Nick Rosier aan de start . veel succes

Zondag 26 maart 2023

Dertien NID- en BWM-matchen staan er geprogrammeerd. Het wordt dus weer een volle week biljarten, met op zaterdag 1 april in De Ploeg het nationaal kampioenschap vrijspel voor de U19.
Wij verwachten de supporters dus vooral op zaterdag!

Zondag 19 maart 2023

Drukke week op komst: 5 NIDM-matchen en 10 BWM-ontmoetingen, in totaal zeven matchen thuis en 8 op verplaatsing. Pittig detail: als De Ploeg 1 dinsdag wint (op verplaatsing bij Mr.100) dan is de promotie naar eerste meteen een feit! 

Zondag 12 maart 2023

De NID-competitie ligt een weekje stil waardoor er slechts vijf BWM-matchen op de rol staan. Stilte voor de storm!

Zondag 5 maart 2023

Opnieuw een volledig programma NID en BWM. Er staan niet minder dan 13 ontmoetingen op het programma (5 NID en 8 BWM, waarvan in totaal 7 matchen thuis).

Zondag 26 februari 2023

Weinig nieuws want er staan slechts 4 BWM ontmoetingen gepland en geen enkele NIDM. Zodus nemen de meeste spelers even een adempauze voor het laatste seizoensgedeelte.

Zondag 19 februari 2023

4 NID-matchen en 10 BWM-partijen staan der op het programma van de week. Daarvan worden er acht thuis gespeeld!

Zondag 12 februari 2023

Het seizoen draait op volle gang en er moeten deze week elf ontmoetingen gespeeld worden waarvan niet dan 8 thuiswedstrijden.

Zondag 5 februari 2023

Volgende week staan er thuis 3 NID en 5 BWM-matchen op de kalender, naast 2 NID en 4 BWM-partijen op verplaatsing.

Zondag 29 januari 2023

Deze week is het weer erg druk: 4 NID-matchen (2 thuis) en zes BWM-wedstrijden (3 thuis) staan er geprogrammeerd.

Zondag 22 januari 2023

Volgende week krijgen we opnieuw de NIDM-ploegen aan tafel. Er staan naast 9 BWM-matchen 6 ontmoetingen ‘NIDM’ geprogrammeerd. De Ploeg 1 staat voor een verplaatsing naar TBA en moet haar leidersplaats verdedigen. De Ploeg 2 speelt huis tegen Vilvoorde, De Ploeg 3 tegen Billiard Promotion Team, De Ploeg 4 reist naar Biljartvrienden, De Ploeg 5, ook leider, speelt zelfs tweemaal op verplaatsing (Billiard Promotion Team en BC. Garnier).    

Zondag 15 januari 2023

Het werd dus één titel (Daniëlle Le Bruyn, zie ‘speler van de week’) en een tweede plaats (Tim Van Hoeck). Een knap resultaat!

Volgende week blijft het programma beperk tot acht BWM-matchen. De NIDM herneemt slechts in week van 22 tot 29 januari.

Zondag 8 januari 2023

Dit weekend beginnen de Belgische kampioenschappen in Blankenberge met voor onze club als deelnemers: Daniëlle Le Bruyn (dames), Tim Van Hoeck en Luca Philipoom (jeugd). Eén of twee titels?
Voorts staan er negen BWM-matchen gepland waarvan er vijf in ons lokaal gespeeld worden. 

Zondag 25 december 2022

Het eerste gedeelte van de competitie is achter de rug. De terugronde vangt aan op 2 januari 2023, zodat er deze week tussen kerst en nieuwjaar geen clubcompetitie gepland is.
 

Aan al onze biljarters: een gezellig kerstmis en een gezond, sprankelend 2023! 

Zondag 18 december 2022

Laatste competitieweek 2022: vijf NIDM matchen (2 thuis) en acht BWM ontmoetingen(5 thuis) staan er gepland. Een drukke week, en dan liggen we even stil tot na nieuwjaar. 

Zondag 11 december 2022

Volgende komt de NIDM terug in actie (vorige week werd een wereldbeker gespeeld in Egypte, zonder Belgisch succes). Er staan 5 NIDM- en 10 BWM-matchen gepland. Het is de voorlaatste competitieweek voor nieuwjaar.

Zondag 4 december 2022

Geen NIDM, maar wel 14 BWM-ontmoetingen, naast een aantal indivudele ziftingsmatchen: dat is het programma van de week.

Zondag 20 november 2022

Geen NIDM deze week en slechts zes BWM-ontmoetingen. Het is dus een overgangsweek in afwachting van de volgende drukte.

Zondag 13 november 2022

Volop NIDM en (iets minder) BWM deze week, met als orgelpunt op zaterdag en zondag de nationale voorronden drieband voor dames (met Daniëlle Le Bruyn).En op zaterdag 19 november vanaf 10.00 u ’s morgens spelen de junioren hun nationale voorronden drieband ( met Tim Van Hoeck , Kevin Van Hees , Luca Philipoom en Toon Bollansee van onze club )

Zondag 6 november 2022

Er volgt een erg drukke week: 5 NIDM-wedstrijden (3 thuis) en 12 BWM-matchen (4 thuis).

Zondag 30 oktober 2022

Volgende week wordt het accent verlegd naar de NIDM-competitie (6 matchen). Voor de BWM
worden er 4 wedstrijden gespeeld.

Zondag 23 oktober 2022

De NIDM ligt weer een weekje stil en zodanig gaat alle aandacht naar de BWM, waarvoor negen matchen op het programma staan.
Ondertussen is Danielle Le Bruyn verkozen in het Gewestelijk Bestuur waarvan zij de jeugdverantwoordelijke wordt. Proficiat en aan de slag!

Zondag 16 oktober 2022

De Ploeg 1 is vrij, De Ploeg 2 trekt naar Sint-Niklase, De Ploeg 3 speelt woensdag thuis, De Ploeg 4 ook thuis maar op vrijdagen De Ploeg 5 trekt naar Op de Meir, ook op vrijdag.

In de BWM worden er vijf wedstrijden gespeeld.

Zondag 9 oktober 2022

De komende week zijn er tal van wedstrijden NIDM en BWM geprogrammeerd, teveel op allemaal op te noemen. Aan al onze spelers veel succes!

Zondag 2 oktober 2022

De NIDM herneemt met De Ploeg 1 tegen Meerlese op maandag, De Ploeg 5 tegen Op de Meir op woensdag, De Ploeg 3 naar Den Eik op dinsdag, terwijl voor de BWM geen enkele thuiswedstrijd staat geprogrammeerd.

Zondag 25 september 2022

Volgende week neemt de NIDM even pauze (De Ploeg 2 speelt zaterdag wel bij TBA) maar de BWM gaat onverdroten voort. Vier thuiswedstrijden en een aantal verplaatsingsmatchen staan er op het programma.

Zondag 18 september 2022

De Ploeg 1 verdedigt de leiderspositie in een thuismatch op maandag (tegen De Deken), De Ploeg 2 speelt woensdag thuis, De Ploeg 3 gaat woensdag naar TBA, De Ploeg 4 vrijdag naar Biljartexpress en De Ploeg 5 speelt woensdag thuis tegen Garnier. Dat voor wat betreft de NIDM.
In de BWM is het iets kalmer met slechts drie thuismatchen: Drieband MB: De Ploeg 2 woensdag thuis tegen Biljartexpress, Bandstoten KB: De Ploeg 2 thuis tegen Real, De Ploeg 3 thuis tegen De Middel, allebei thuis.

Zondag 11 september 2022

Maandag eerste optreden van onze eerste ploeg, die vorige week met 8-0 wist te winnen bij Op de Meir. Morgen spelen zij tegen Biljartpalace 2. Woensdag speelt De Ploeg 5 thuis tegen Billiard Promotion Team 3. Bij de BWM vier thuiswedstrijden.

Zondag 4 september 2022

Er zijn al een aantal BWM-matchen gespeeld, ook één NIDM-partij en 38 spelers kwamen al aan bod.

De komende week komen ook onze andere NIDM-spelers in actie:
Dinsdag speelt De Ploeg 2, woensdag De Ploeg 3 (allebei thuis) en donderdag gaat De Ploeg 1 op verplaatsing naar Op de Meir. Daarnaast zijn er diverse matchen BWM gepland. Het seizoen is dus goed en wel bezig!