hit counter for tumblr

 

B.C. DE PLOEG 2019/20

SPELER VAN DE WEEK

CHRIST DE LEERSNIJDER, HEEL ACTIEF EN STERK (10 november 2019)

Hij speelt drieband klein en groot, maar ook in de klassieke speelsoorten is Chris een crack. Deze week was hij in grote doen, drieband op de kleine: 50-24 in 33 beurten. Daarmee verdient hij de pint van de week!   

BLANCO (3 november 2019)

Het was een gevulde week van verliezen, gelijkspelen en-gelukkig- ook nog winnen. Met argusogen hebben we alle uitslagen nagegaan, maar we hebben geen enkele uitschieter kunnen detecteren. Zodus blijven we, wat de voorbije week betreft, op onze honger zitten. Vrienden spelers, ga er de komende week dubbel fors tegenaan!

FRANS MOELANS WAS DE BESTE (27 oktober 2019)
We hebben één lichtpunt gevonden: Frans Moelans was, met 34 driebanders in 30 beurten,
de beste van de week. Proficiat Frans!

ELFDE POGING DE GOEDE VOOR JEF SMETS (20 oktober 2019)
De op één na oudste speler van de club, Jef Smets, slaagde er bij zijn elfde poging (match) in om uiteindelijk zijn eerste partij te winnen (ook Marcel Van Steyvoort, Jef De Laet en Ivan Van den Broeck wonnen hun eerste match). Jef deed het met brio: 30 punten bandstoten in 12 beurten. Proficiat Jef! 

 

KNALPRESTATIE VAN HUUB WILKOWSKI (13 oktober 2019)

Huub Wilkowski scoorde in zijn partij tegen Jef Gijssels 42 punten in amper 17 beurten!
Voor De Ploeg de strafste NIDM-prestatie van het seizoen tot nu toe.
Maestro Huub, wij maken een diepe buiging en feliciteren u!

TERRI KLEURT GOUD (6 oktober 2019)

De titel is overgenomen van Frits Bakker (Kozoom) want Thérèse-Terri voor de vrienden en vriendinnen- Klompenhouwer was outstanding in het WK in Valencia. Ze won alle partijen en scoorde 1,125 moyenne. Er kan geen discussie zijn voor de titel van de week, alhoewel ook Patrik Mintjens (34 in 30) en Patrick Vanderzande (35 in 32) erg goed voor de dag kwamen en een accessit verdienen.    

DUSTIN JÄSCHKE WEER IN 26 BEURTEN (29 september 2019)

Vorig seizoen speelde Dustin een aantal matchen uit in telkens 26 beurten. Voor zijn eerste thuismatch van dit seizoen was het weer van dat: 26 beurten en een briljante zege.
Prosit Dustin!

CHRIST DE LEERSNIJDER MAAKT HET KORT (22 september 2019)

Opnieuw gaat de Oscar naar een kaderspeler: Christ De Leersnijder scoorde de 160 punten in slechts vijf beurten. Hij krijgt daarmee de pint van de week!

LUC LE BRUYN SCHITTERT (15 september 2019)

Niettegenstaande mooie prestaties van Jack Wijnen, Jef Philipoom e.a. De Leersnijder’s, kent de jury deze week de titel toe aan Luc Le Bruyn. Luc speelde 120 punten kader uit in amper 4 beurten en lukte dus een prachtige moyenne van 30… santé Luc!

LOUIS JANSEN, VOOR DE ALLEREERSTE KEER (1 september 2019)

Het seizoen is gestart met drie absolute uitblinkers:

-Thérèse Klompenhouwer miste haar start niet. De wereldkampioene won
  met 42 punten in 28 beurten
-Fonne Bauwens scoorde in de BWM 42 driebanders in 32 beurten en won al 3x
-Louis Jansen speelde in de BWM zijn 22 punten drieband uit in 22 beurten

De jury stond voor een moeilijke keuze, maar uiteindelijk, na lang wikken en wegen, is besloten Louis Jansen, één van onze trouwe veteranen en het langst spelende lid van BC De Ploeg, tot (eerste) speler van de week uit te roepen. Louis was nog nooit speler van de week, daarom een dikke proficiat!

 PS: volgende speler van de week wordt op 15/9 bekendgemaakt.