hit counter for tumblr

 

BC DE PLOEG 2017/18

SPELER VAN DE WEEK

EDDY WILLEMS JUNIOR (15 OKTOBER 2017)
In de NIDM-match tegen De Leug leverde Eddy – Junior (hij is en blijft junior, dank aan Eddy-senior)
een sublieme prestatie: hij speelde uit in amper 13 (dertien!) beurten… Daarmee is er deze week geen fotofinish nodig om de winnaar aan te duiden. Bovendien is Eddy nog altijd ongeslagen: vijf op vijf (met ook een eervolle onderscheiding voor Gaston Bellens, die eveneens 5 op 5 scoort). Gaston en Eddy, zij doen het goed maar de pint gaat toch naar den Eddy!   

LUC BOSCH (8 OKTOBER 2017)
Luc won tweemaal en totaliseert daardoor 9 zeges op 10 gespeelde matchen. Hij neemt meteen de leiding in de TVA-trofee. Proficiat Luc!

LUC SEBREGHTS (1 OKTOBER 2017)
Hij zette het seizoen met veel panache en goede moed in, helaas het lukte niet. Na zes gespeelde matchen stond er nog altijd een nul op het bord. Maar het zou veranderen (zei Bredero) en Luc scoorde de voorbije week, in zijn zevende ontmoeting, een regelrechte voltreffer! Santé, Luca(s)!

 

MARC ROOMS (24 SEPTEMBER 2017)
Marc Rooms won met brio: 22 punten in 23 beurten op matchtafel (tegen BC De Coeck) en wint daarmee de pint van de week!
Een eervolle vermelding verdient Luc Le Bruyn met 80 punten over band in amper 11 beurten.

FONNE BAUWENS (17 SEPTEMBER 2017)
Individuele uitschieters waren er deze week niet bij, maar wel vallen opnieuw de uitstekende prestaties op van Fonne Bauwens, zopas nog gevierd als winnaar van de vorige TVA-trofee en reeds opnieuw leider in het voorlopige klassement. Fonne is als een pijl uit een boog aan het seizoen begonnen want hij is, na gespeelde zes wedstrijden, nog altijd ongeslagen. Daarmee is hij ook de (voorlopig?) ongenaakbare topper van de TVA-trofee en dat verdient de titel van de week!CHRIST DE LEERSNIJDER (11 SEPTEMBER 2017)
Het is direct een moeilijke: Jack Wijnen maakt in de NIDM zijn 42 punten in amper 25 beurten (Patrik Mintjens was het ‘slachtoffer’). We waren geneigd hem de eerste titel te geven, maar…toen viel ons oog op de 225 punten vrijspel in vijf beurten van Christ De Leersnijder. Omdat we zelf allemaal weten hoe aartsmoeilijk het wel is om de ballen zo stil en fijn te raken dat ze bijeen blijven, geven we hem het voordeel. Christ wint de eerste pint van het seizoen en Jack moet (nog even?) wachten… Santé Christ!